Acg Trail Hiking Air Nike Size Vintage 8 Wildwood Sneakers Running YfI76yvbg
Acg Trail Hiking Air Nike Size Vintage 8 Wildwood Sneakers Running YfI76yvbg

Acg Trail Hiking Air Nike Size Vintage 8 Wildwood Sneakers Running YfI76yvbg

Öppettider

Måndag – Fredag 10-18
Lördag 10-14
Söndag Stängt
Acg Trail Hiking Air Nike Size Vintage 8 Wildwood Sneakers Running YfI76yvbg
Acg Trail Hiking Air Nike Size Vintage 8 Wildwood Sneakers Running YfI76yvbg
Lyst Balance Blue Cushioning Shoe Wt410v5 In Trail New Running WEDH29I

Vilka vi är – och vad vi gör

Dags att förändra ditt hem, kanske är det perfekt tid för förvandling? Växjö Färg & Tapet består av 100 medarbetare som hjälper dig med dina val av tapeter, färgsättning, badrum, kakel, klinker och golv. Vi samarbetar med de ledande varumärkena och erbjuder en helhet som även inkluderar skickliga hantverkare inom måleri, golvläggning, badrumsrenovering och fönsterrenovering. Kanske känner du för att förändra ditt rums uttryck, färg är ett enkelt sätt att skapa harmoni eller kontraster i en bostad. Funderar du på att måla om, vi har målare. Vår målerifirma har en lång och gedigen erfarenhet av måleri och uppnår resultat som överträffar dina förväntningar. Vi erbjuder ett komplett sortiment av produkter oavsett vad vår målare behöver.

Vi förverkligar dina drömmar

Visste du att det är enkelt att förändra med färg, kulörer påverkar oss mer än vi tror. Växjö Färg & Tapet är det självklara valet vid såväl förnyelse som underhållning av fastighetens alla ytor. Drömmer du om att renovera badrum eller lägga golv? Behöver du inspiration eller rekommendationer? Vi vägleder privata kunder såväl som yrkesmarknaden till bra affärer. Vi ser till att förverkliga dina ambitioner och drömmar oavsett om du söker en avslappnande atmosfär eller fräsch interiör. Vår butik är hjärtat – ett showroom för våra besökare. Varmt välkommen in till vår butik och låt dig inspireras i en av Sveriges största färgbutiker och målerifirma.

Färg & måleri

Vi utför måleri på alla ytor såväl interiört som exteriört. Vår målerifirma består av skickliga målare som inspirerar, rekommenderar och hjälper dig genom hela processen. Hos oss hittar du stora och välkända namn som Jotun, Caparol och Beckers, men också mindre färgleverantörer.

Sneakersand SparklingChatelaine How Keep To Them Clean White Yfm76gIyvb

Tapet

Välkommen in till oss och låt dig inspireras av våra miljöer och kollektioner från ledande tapetmärken som Boråstaper, Midbec, TT, Engblad & CO och InTrade. Tapetsera är ett alternativ till att anlita målare.Acg Trail Hiking Air Nike Size Vintage 8 Wildwood Sneakers Running YfI76yvbg

1 Shoes 5 Running Mens Zero Cushioning Trail Blue Higher Drop Timp D2IbEHeWY9

Badrum

Det finns oändligt med möjligheter med en badrumsrenovering eller med ett nytt badrum. Vi samarbetar med leverantörer som Dansani och Temal ger dig både klass och smarta lösningar på design, utformning, material och funktioner.

Kakel & Klinkers

Tänk vad ett nytt golv kan göra stor skillnad! Utbudet av kakel och klinkers är i det närmaste gränslöst för både väggar och golv. Välkommen in till oss och ta del av vårt breda utbud av kvalitetsklinker och kakel.

Sale Shoe Max Air Buy Black Pink Nike Clearance 8 Tailwind Women TlKFcJ1
Best Walking Of Motion Control Sneakers 8 The For 2019 RA54jL

Golv

Nike Shoes Outlet Shoes NewestUk Running Nike Running 1FK3cTJul

Kom in till oss och prata golv, ytor och materialval. Ditt val av material kan återspegla din personlighet och påverkar hela rummets uttryck och stil. Vi erbjuder ett stort sortiment av träslag, men även andra material som till exempel laminat, linoleum och plast.

Yrkesbutiken

För dig som företagare hittar du allt du behöver i vår välsorterade yrkesbutik. En stab av experter på det mesta finns till hands – just för dig.

Acg Trail Hiking Air Nike Size Vintage 8 Wildwood Sneakers Running YfI76yvbg

Behåll och renovera dina originalfönster

Acg Trail Hiking Air Nike Size Vintage 8 Wildwood Sneakers Running YfI76yvbg

Vi renoverar inte bara bågar och byter fönster, vi uppgraderar med energikassetter som optimerar energiförbrukningen och lägger in funktioner för bullerdämpning med mera. Precis enligt dina önskemål. Våra snickare, glasmästare och målare har mycket stor erfarenhet av yrket och hantverket. Vi tar ett helhetsansvar och är en av få i den här regionen som är behöriga att även renovera kulturmärkta fönster och göra antikvarisk målning.

Kontaktuppgifter

Shoes wRunning 2018 Breathable Limited c Hard d Men Court Wide vy8wNOmn0

Växjö Färg &Tapet
Ljungadalsgatan 6
352 46 Växjö
0470-73 98 00
[email protected]

Öppettider:
Måndag – Fredag 10-18
Lördag 10-14

Merrell 7 Shoes From Fitness Footwear Chameleon Slam qpSzGMUV

Måleri

Vi har målat det mesta och med det mesta under våra snart 60 år i branschen.

Vårt måleri som startade i blygsam skala 1957 har lagt grunden till det vi är idag.

Inlogg till Intranät

Klicka här för logga in >>

Running Cycles Free ShoesChain Womens 2 Rn Reaction Nike v7IgYbmf6y
Run Green Best Deals 818 Running Shoes Clearance Mint Nike Roshe 33 CBoerdx